Make your own free website on Tripod.com
The Art of Michiel Otten
introductie (Nederlands)

Home

introductie
overzicht schilderijen
overzicht schilderijen vervolg
overzicht schilderijen vervolg 2
overzicht schilderijen vervolg 3
Tegels en Prijzen

Laat ik me even voorstellen!

michielmei2002.jpg
juni 2002

Ik ben Michiel otten (1953)

Na mijn MO-studie Geschiedenis ben ik als artistiek leider van het Zuidlandtheater, theaterprogrammeur van Concordia, Stadsschouwburg Breda en het Chassť Theater Breda, artistiek leider van het Festival Cultureel Gekleurd en Beleidsmedewerker Cultuur voor de Gemeente breda, ben ik de laatste jaren, door mijn gezondheid gedwongen, me volledig op het schrijven en schilderen gaan toeleggen.

gastvrijheid
vrijheidmid.jpg
detail, 2002 acryll op doek

Naast korte verhalen, waarvan sommigen o.a. gepubliceerd zijn in Brabant Literair en het literaire tijdschrift op internet, 'Meander', schrijf ik over kunst in Brabant Cultureel en heb ik een tweewekelijkse column voor de Bredase Lokale Radio. Voor de Gemeente Breda werk ik mee aan publicaties over 'Kunst in de openbare Ruimte'.In de volgende bladzijden zal ik mijn schilderwerk introduceren. Mocht u vragen hebben over mijn werkzaamheden neem gerust contact op op onderstaande telefoonnummer of via e-mail.Of vul het gastenboek in!!!!Unknown Gem Type: tlx.bravenet.counter

tegenlichtmark.jpg
de Mark bij Breda mei 2002

De afgelopen jaren ben ik adviserend en uitvoerend betrokken geweest bij het Bredaas Eenakterfestivel 'Hollandse Nieuwe', bij activiteiten rond Zuiders Literair en bij onder andere de programmering van het Theater van de Bibliotheek van Ede.

Informatie kunt U hierover inwinnen bij Procultuur en bij het Cultuurpunt Breda.mailadres procultuur

Cultuurpunt Breda

Polonaise
polonaise.jpg
Eigenaar Willemjan Otten, Naarden, Nederland

klik hier om te mailen

de schilderijen, een overzicht

hier is mijn gastenboek